top of page

 DESPRE NOI

Centrul de recuperare pediatrica Iuvokids, dispune de o echipa specializata, dedicata si pregatita sa elaboreze planuri de tratament special adaptate nevoilor fiecarui copil.

Cu o vasta experienta in domeniu si acces la cele mai noi tehnologii si echipamente contribuim la recuperarea completa a functiilor motrice, somato-functionale si psihice ale copilului dumneavoastra. 

 

Echipa noastra de terapeuti pediatrici intelege ca fiecare copil este unic, iar abordarea noastra se bazeaza pe o evaluare individuala a nevoilor lui. Cu ajutorul echipamentelor de ultima generatie, precum aparatul Euleria Riablo, dispozitiv medical inovatorproiectat pentru a face terapia cu exercitii accesibila si eficienta, cat si a metodelor de tratament personalizate, ne propunem sa dezvoltam planuri de recuperare care sa ofere cele mai bune sanse de progres pentru fiecare mic pacient al nostru. 

Nevoile si bunastarea copilului dumneavoastra sunt intotdeauna pe primul loc, iar echipa noastra de specialisti ofera cea mai inalta calitate de recuperare terapeutica.

Programe de recuperare medicala personalizate

Terapeuti cu Experienta

Profesionalism si Responsabilitate

Recuperare medicala robotizata

Recuperare Copii cu varsta 0-18 ani

SERVICII OFERITE DE CENTRUL IUVOKIDS

Echipa Centrului Iuvokids este mereu alaturi de tine in calatoria spre recuperarea copilului tau. Elaboram planuri terapeutice personalizate si sustinem sedinte de recuperare medicala potrivite fiecarui diagnostic in parte, cat si servicii avansate de recuperare medicala sportiva, recuperare medicala asistata tehnologic cu ajutorul dispozitivului Euleria Riablo si suntem incantati sa anuntam extinderea serviciilor oferite in cadrul centrului nostru cu un nou serviciu revolutionar adresat adultilor – Iuvo IV BOOST (terapie intravenoasa). 

EULERIA RIABLO

Centrul de recuperare pediatrica Iuvokids dispune de un nou serviciu, recuperare medicala asistata tehonologic cu aparatul Euleria Riablo, care vine in facilitarea procesului de recuperare al copiilor. 

Euleria Riablo este un dispozitiv medical inovator proiectat pentru a face terapia cu exercitii accesibila si eficienta, datorita tehnologiei sale de ultima ora de biofeedback.Euleria Riablo permite pacientului sa efectueze exercitiile intr-un mod corect si motivant, asigurand rezultate eficiente si vizibile dupa fiecare sedinta.

Metoda Euleria Riablo este brevetata clinic, validata si utilizata cu succes de sute de clinici din Europa si permite crearea unei experiente inovatoare si motivante pentru pacient in timpul exercitiilor de reabilitare, crescand eficienta procesului de reabilitare.

IUVO IV BOOST 

Shutterstock_1660394968-min.png

Gama noastra de servicii s-a extins cu un nou tratament adresat adultilor, care a captat atentia comunitatii medicale la nivel global – Iuvo IV BOOST (terapie intravenoasa). Terapia intravenoasa, cunoscuta si sub denumirea de IV Therapy, reprezinta infuzii intravenoase ce contin vitamine, minerale si micronutrienti cu un impact extrem de pozitiv asupra organismului. Aceasta forma terapeutica asigura o absobtie eficienta, concret intre 90% si 100% comparativ cu nutrientii administratie pe cale orala. Departamentul Iuvo IV BOOST este dedicat adultilor si contribuie semnificativ la imbunatatirea starii lor de sanatate.

Suntem aici sa va oferim informatii detaliate, retete personalizate, cat si o stare de bine generala datorita acestor infuzii intravenose. 

ULTIMELE PUBLICATII

Centrul Iuvokids este dedicat recuperarii prin kinetoterapie, recuperare medicala sportiva, recuperare medicala asistata tehnologic cu dispozitivul Euleria Riablo, psihologie, logopedie si terapii complementare copiilor, adolescentilor si nu in ultimul rand, parintilor. 
Pentru noi, fiecare pacient este unic, in consecinta concepem planuri terapeutice personalizate.

bottom of page