top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiIUVOKIDS

Giveback Takeovers II | Sansa la Viitor


Pentru luna decembrie ne-am gandit ca al doilea ‘𝒈𝒊𝒗𝒆𝒃𝒂𝒄𝒌’ sa fie tot despre copii, in special, copiii ce provin din medii defavorizate, oferindu-le servicii de recuperare si ingrijire, cu sprijinul partenerilor nostri: Fundația "Șansa la Viitor" si Clinica IuvoKids - Centrul de sanatate pediatrica.

Stim ca v-am obisnuit ca toate comunicarile noastre sa fie in limba engleza, mergand pe tema conceptului initial ‘hip hop takeovers’, dar pentru acest eveniment caritabil, ce va avea loc in data de 𝟮𝟮 𝗱𝗲𝗰𝗲𝗺𝗯𝗿𝗶𝗲, la Sala de Festivitati a 𝑪𝒐𝒍𝒆𝒈𝒊𝒖𝒍𝒖𝒊 𝑵𝒂𝒕𝒊𝒐𝒏𝒂𝒍 𝑮𝒉𝒆𝒐𝒓𝒈𝒉𝒆 𝑳𝒂𝒛𝒂𝒓, ne-am dat seama ca este foarte important ca informatiile sa ajunga cat mai clare catre publicul tinta, astfel incat, pe langa ce am reusit impreuna cu partenerii nostri sa strangem ca numar de copii, ne bazam si pe o distribuire a acestui eveniment pe platformele de Social Media, catre cat mai multe familii ce pot schimba in bine viitorul copiilor.

Program: incepand cu ora 𝟏𝟑:𝟎𝟎, cu sprijinul celor de la DreamBoutique - Visuri placute, vor fi 2 piese de teatru pentru copii. Ulterior, parintilor li se va tine un workshop despre serviciile ce le pot accesa la clinica, in baza unor abonamente anuale gratuite, alaturi de cateva testimoniale ale unor persoane cheie. In acest timp, copiilor li se va tine un numar de magie, unde vor primi si cadouri. Apoi, vom merge in Parcul Nicolae Iorga, unde vom planta cativa puieti, cu scopul educarii si constientizarii problemelor de mediu cu care ne confruntam in Romania, dar mai ales in Bucuresti.

Pe langa sprijinul 𝑭𝒖𝒏𝒅𝒂𝒕𝒊𝒆𝒊 𝑺𝒂𝒏𝒔𝒂 𝒍𝒂 𝑽𝒊𝒊𝒕𝒐𝒓 si 𝑪𝒍𝒊𝒏𝒊𝒄𝒊𝒊 𝑰𝒖𝒗𝒐 𝑲𝒊𝒅𝒔, acest proiect este posibil cu ajutorul celor de la 𝑱𝒊𝒅𝒗𝒆𝒊, 𝑽𝒊𝒕𝒂𝒎𝒊𝒏𝑨𝒒𝒖𝒂, 𝑬𝒗𝒊𝒂𝒏, 𝑫𝒓𝒆𝒂𝒎 𝑩𝒐𝒖𝒕𝒊𝒒𝒖𝒆 si 𝑪𝒐𝒍𝒆𝒈𝒊𝒖𝒍𝒖𝒊 𝑵𝒂𝒕𝒊𝒐𝒏𝒂𝒍 𝑮𝒉𝒆𝒐𝒓𝒈𝒉𝒆 𝑳𝒂𝒛𝒂𝒓, entitati ce si-au exprimat deschiderea si sustinerea pentru asemenea initiative, cu ajutorul carora vom face multe surprize copiilor, urmand cel mai probabil un 2020 plin de astfel de actiuni.

______________________________________________________ 𝕀𝕟𝕗𝕠𝕣𝕞𝕒𝕥𝕚𝕚 𝕦𝕥𝕚𝕝𝕖 𝕕𝕖𝕤𝕡𝕣𝕖 𝕤𝕖𝕣𝕧𝕚𝕔𝕚𝕚𝕝𝕖 𝕡𝕖 𝕔𝕒𝕣𝕖 𝕝𝕖 𝕒𝕔𝕠𝕡𝕖𝕣𝕒 𝕔𝕝𝕚𝕟𝕚𝕔𝕒: Afectiuni neurologice (paralizii cerebrale, paralizii de tip periferic, boli neuromusculare, sindromuri precum West, Down, Hipoton etc.), recuperare in afectiuni ortopedice (deviatii de statica vertebrala, deviatii ale membrelor superioare si membrelor inferioare etc.), recuperare post-operatorie (fracturi, operatii de sold, operatii de corectare a scoliozei etc.), recuperare post-traumatica, intarzieri motorii (tulburare de coordonare si echilibru, prematuritate severa). ______________________________________________________

𝑳𝒊𝒏𝒌-𝒖𝒓𝒊 𝒖𝒕𝒊𝒍𝒆: www.iuvokids.ro www.sansalaviitor.com www.dreamboutique.ro www.thetakeovers.ro

𝑷𝒂𝒓𝒕𝒆𝒏𝒆𝒓𝒊 𝒎𝒆𝒅𝒊𝒂: Bahaos Production.

𝑰𝒏𝒕𝒓𝒂𝒓𝒆 𝒍𝒊𝒃𝒆𝒓𝒂 𝒊𝒏 𝒍𝒊𝒎𝒊𝒕𝒂 𝒍𝒐𝒄𝒖𝒓𝒊𝒍𝒐𝒓 𝒅𝒊𝒔𝒑𝒐𝒏𝒊𝒃𝒊𝒍𝒆, 𝒏𝒓. 𝒎𝒂𝒙𝒊𝒎: 200 𝒅𝒆 𝒄𝒐𝒑𝒊𝒊.

☎ 𝐏𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐦𝐚𝐢 𝐦𝐮𝐥𝐭𝐞 𝐢𝐧𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐭𝐢𝐢: 𝟎𝟕𝟐𝟏.𝟑𝟓𝟐.𝟎𝟎𝟖

2 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page