top of page
WhatsApp Image 2022-06-29 at 10.34.02 AM (7).jpeg

TERAPIE BOBATH

Terapia Bobath se concentreaza pe imbunatatirea functionarii abilitatilor motorii, adresandu-se in mod special copiilor cu tulburari neurologice sau cu dificultati in dezvoltarea motorie. Dezvoltat de catre Berta si Karel Bobath, acest concept pune accentul pe intelegerea individuala a nevoilor fiecarui copil si ofera metode personalizate pentru a stimula si imbunatati abilitatile motorii.

 

Prin intermediul terapiei Bobath se urmareste atingerea unor obiective specifice, adaptate fiecarui copil in parte, pentru a facilita o dezvoltare optima si a imbunatati calitatea vietii acestora.

 

In momentul actual, kinetoterapia aplicata cu tehnici din Bobath este cea mai utilizata forma de recuperare in: Australia, Suedia, UK, dar si in Romania, fiind o metoda disponibila si in cadrul centrului de recuperare pediatrica Iuvokids.

 

Metoda Bobath se recomanda in urmatoarele afectiuni – neurologice, sindroame genetice, intarzieri in dezvoltarea motorie iar efectele acesteia sunt resimtite inca de la primele sedinte terapeutice.

Cabinetele de kineto pentru copii sunt special dotate si amenajate in conformitate cu cerintele D.S.P.

In cadrul centrului de recuperare pediatrica Iuvokids, recuperarea medicala pediatrica prin terapia Bobath este esentiala pentru promovarea sanatatii si bunastarea celor mici. 

Descoperiti beneficiile recuperarii medicale pediatrice si contactati-ne pentru a afla mai multe detalii.

Preturile departamentului de kinetoterapie pediatrica le puteti regasiti  aici.

In cazul in care nu puteti veni la noi, un kinetoterapeut pentru copii se poate deplasa la domiciliul dumneavoastra pentru evaluare si efectuarea sedintelor de kinetoterapie pediatrica, serviciul este disponibil pentru cei care locuiesc in Bucuresti: sector 1, sector 2, sector 3, sector 4 cat si pentru rezidentii judetului Ilfov.

Centrul de sanatate pediatrica Iuvokids dispune de terapeuti specializati in domeniul kinetoterapie pediatrice, pregatiti sa ofere tratamente personalizate si adaptate fiecarui pacient in parte.

Prin serviciile terapeutice pediatrice oferite de centrul Iuvokids fiecare copil isi va dezvolta abilitățile motorii intr-un mod sigur si eficient.

Sunteti in cautarea unor solutii pentru imbunatatirea starii de sanatate si dezvoltarea copilului dumneavoastra, suntem aici!

bottom of page