top of page
Caută

andreigrigorie.com


MENIURI DE VARĂ, LANSARE DE CARTE & PRIMUL PAS AL FUNDAȚIEI „ȘANSĂ LA VIITOR”

Posted on June 27, 2019📷

Se întâmplă atât de multe lucruri frumoase în București, în special acum că este vară, încât e greu să ții pasul cu toate evenimentele. De multe ori se întâmplă să se suprapună, la unele poate nu poți să ajungi pentru că nu ești în oraș (cum mi s-a întâmplat mie în cazul lansării de carte de la Funky Lounge Herăstrău de acum câteva zile), la altele te distrezi prea mult încât uiți să cuprinzi totul pe stories / Instagram, așa că am zis să vă prezint periodic, aici pe blog, câteva highlights ale celor mai reușite evenimente.

1. Primul pas al Fundației Șansă la Viitor – Iuvokids – Centrul de Kinetoterapie pentru copii

📷

Săptămâna trecută, marți, a avut loc inaugurarea primului proiect al Fundației Șansă la Viitor – Centrul de Kinetoterapie IUVOKIDS.

Acest proiect emoționant a luat naștere datorită unor părinți al căror copil s-a născut prematur, această prematuritate creând grave probleme de sănătate.

“În cele 13 luni petrecute în spital, am descoperit o altă lume, în care părinții încearcă să găsească putere, curaj și informații care să-i ajute să lupte pentru viață și apoi pentru recuperarea copiilor lor. Astfel, după externare, cu greu găsești drumul către oamenii și informațiile care să te ajute în luarea celor mai bune decizii.” declara emoționată, cu lacrimi în ochi, fondatoarea Fundației Șansă la Viitor, Claudia.

Pornind de la această grea experiență personală, Claudia și Dani au decis să ofere prin Fundația Șansă la Viitor și Centrul Iuvokids, tuturor familiilor, indiferent de situația financiară, șansă la un viitor mai bun pentru ei și pentru copiii lor greu încercați.

 Ce a implicat acest proiect?

 Renovarea, amenajarea și dotarea centrului de la zero, ce se întinde pe 4 nivele însumând 600 mp reabilitați în întregime din resurse proprii.

Iuvokids cuprinde servicii integrate (de recuperare psiho-motorie: consiliere psihologică, logopedie, ergoterapie, electroterapie și dezvoltare personală), menite să schimbe destine, prin muncă și perseverență.

 Fundația pentru Copii Șansă la Viitor este prima organizație non-profit din România și din Europa de Est în care evaluarea și  tratamentele pentru îmbunătățirea stării de sănătate a copiilor sunt efectuate 100% în clinică proprie.

 În viitorul apropiat, fondatorii IUVOKIDS își doresc deschiderea unui nou centru de sănătate pediatrică Iuvokids care să deservească județul Ilfov, unde nevoia este însemnată iar resursele de recuperare pediatrică în acest moment sunt aproape inexistente.

Valoarea acestui centru este de aproximativ 1.000.000€ și cu un termen de finalizare de 1-3 ani. Împreună, cu siguranță putem ajută cât mai mulți copii să ajungă la destinație. O călătorie de o mie de mile începe cu un singur pas -însă acești copii trebuie ținuți de mâna.

2. Lansarea noului meniu de vară la The Harp

📷 📷📷 📷📷

Ce poți găsi NOU în meniul de vara?

Mușchi de vită cu pleurotus și cartofi fondant Fish Cakes Papardelle cu creveți argentinieni Piri Piri: fâșii din piept de pui, dovlecel, piure, sos dulce-picant, salată de varză și ceapă roșie Aripioarele cu sos barbeque și cartofi special gătiți după o nouă rețetă, mai ușoară și mai potrivită zilelor caniculare Risotto cu fructe de mare Midii în sos de vin cu cartofi prăjiți Antricot de vită Angus cu melanzane Pulled Pork Burger Tartă cu lămâie Înghețată homemade cu diferite arome

Pe lângă toate cele de mai sus, vă puteți bucura de preparatele cu care v-ați obișnuit deja și în trecut, limonade de vară cu diferite fructe, cafea Totti preparată în diferite sortimente, Kronenbourg Blanc și berea românească BUCUR.

Bunătățile preparate cu pasiune și experiență de echipa de bucătari ai acestei locații nu au doar un aspect apetisant, ci sunt și delicioase, iar porțiile mari ii vor satisface chiar și pe cei mai mari și pretențioși pofticioși.

Rezervări: 0735 554 455 Strada Bibescu Vodă, nr. 1, sector 4, București www.theharp.ro Facebook, Instagram: @theharpbucharest

3. Lansarea noii cărți a Sabinei Lisievici, intitulată „Arde-mă în versuri”

📷 Volumul bilingv roman-englez „Arde-mă in versuri” reprezintă cel de-al cincilea volum al scriitoarei, actriței si designer-ului Sabina Lisievici, reprezentând maturizarea ei poetică și stilistică. Scris aproape majoritar în perioada în care aceasta a trăit în West Hollywood și în care a resimțit dorul de dragoste, țară și apropiați, Sabina și-a transpus cele mai intime și adânci sentimente trăite sau retrăite din reminiscentele poveștilor ce au fost.Puteți achiziționa cartea folosind link-urile de mai jos:https://stylishedbooks.ro/arde-ma-in-versurihttps://www.libris.ro/arde-ma-in-versuri-sabina-lisievici-STL978-606-9017-50-0–p10908407.htmlhttps://www.librariadelfin.ro/carte/arde-ma-in-versuri-sabina-lisievici–i56664https://www.carti-bune.ro/carte/arde-ma-in-versuri-sabina-lisievici–i58624https://noicecitim.ro/index.php?route=product/category&path=60_105https://www.librariileonline.ro/autor/sabina-lisievici–i31705https://carturesti.ro/raft/poezie-176

📷

📷

52 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comentários


bottom of page