top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiIUVOKIDS

Euleria Riablo - inovatie in recuperarea medicala pediatrica robotizata

Centrul de recuperare pediatrica Iuvokids beneficiezi de un nou serviciu, recuperare medicala robotizata asistata cu ajutorul aparatului Euleria Riablo.


Euleria Riablo, cunoscut si sub denumirea de Euleria Lab este un software medical de clasa Il a (MDR 2017/745) care transforma reabilitarea si antrenamentul intr-o practica motivanta, masurata si controlata. Acesta este proiectat in conformitate cu cele mai recente tehnici de experienta a utilizatorului.

Prin interactiunea cu cei mai precisi senzori inertiali portabili disponibili pe piata, cu senzori inertiali de ultima generatie, dinamometre cu placi senzoriale, Euleria Riablo permite specialistilor din domeniul kinetoterapiei sa efectueze exercitii de biofeedback, evaluari obiective si capturi de miscare personalizate cu pacientii lor.



Euleria Riablo poate fi utilizat in diverse domenii de aplicare, precum:

ORTOPEDIE – Reabilitare post operatorie, leziuni ale membrelor inferioare si superioare, leziuni ale coloanei vertebrale in randul copiilor si adolcescentilor.

NEUROLOGIE – post-accident vascular cerebral, scleroza multipla, ataxie, boli neurodegenerative.

SPORT - intoarcerea la sport dupa reconstructia LCA, sau a diferitelor afectiuni ale atletilor, ajuta in prevenirea leziunilor si nu in ultimul rand creste performanta.


Stim ca ti-am atras atentia cu acest nou dispozitiv si te invitam sa participi la o sedinta de terapie interactiva si profesionala alaturi de copilul tau!


69 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page