top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiIUVOKIDS

De ce plang copii in terapie ?


Plansul este probabil motivul nr.1 pentru care parintii nu vin la kinetoterapie sau pentru care renunta.La prima sedinta primim des intrebarea aceasta” De ce plang copii in terapie ?”- exceptand cazurile in care cei mici plang de foame si/sau de somn, pe care ne straduim sa le combatem prin programari la ore potrivite credem ca exista cateva posibilitati:

Este ceva nou La inceput copiii plang pentru ca sunt scosi din mediul familial

Nu inteleg ce li se intampla ! Cu toate ca in terapie incercam sa fim foarte delicati sa comunicam prin gesturi si tonalitate tot ce facem, uneori nu suntem intelesi.

Trebuie sa faca ceva nu este usor, sau poate nu are chef...! Pentru a-l convinge pe cel mic sa faca anumite miscari, uneori e necesar sa il scoatem din zona de confort.

Are un temperament dificil sau traverseaza o perioada dificila!

De exemplu, copiii cu varste cuprinse intre 1-3 ani, care vin pentru prima data o sedinta de terapie, vor avea nevoie de o perioada mai lunga de adaptare datorita anxietatii de separare.

Terapeutii #iuvokids fac tot posibilul pentru a gasi mijloacele pentru ca cei mici sa poata realiza tratamentele necesare pentru remedierea si tratarea problemelor lor.

5 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Kommentare


bottom of page