top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiIUVOKIDS

Opera Națională Bucuresti


Fundația pentru Copii Șansă la Viitor, proiect de sănătate pediatrică lansat la Opera Națională București

Marți, 18 iunie 2019, foaierul Operei Naționale București a găzduit inaugurarea primului proiect al Fundației Șansă la Viitor – Centrul de Kinetoterapie IUVOKIDS.

Fundația pentru Copii Șansă la Viitor este prima organizație non-profit din România și din Europa de Est în care evaluarea și tratamentele pentru îmbunătățirea stării de sănătate a copiilor sunt efectuate 100% în clinică proprie.

Proiectul a luat naștere din inițiativa a doi părinți al căror copil s-a născut prematur, această prematuritate creându-i celui mic grave probleme de sănătate. Pornind de la această grea experiență personală, Claudia și Dani au decis să ofere prin Fundația Șansă la Viitor și Centrul de Kinetoterapie IUVOKIDS, tuturor familiilor indiferent de situația financiară, șansa la un viitor mai bun pentru ei și pentru copiii lor greu încercați.

În cadrul evenimentului găzduit în foaierul Operei Naționale București au răspuns invitației Doru Todoruț, Jazzy Jo, Marian Vasilescu, Cătălin Cazacu, George Piștereanu, Misha, Marisa Paloma, Speak, Ștefania, Nicoleta Nuca și mulți alți invitați.

În viitorul apropiat, fondatorii Centrului de Kinetoterapie IUVOKIDS își doresc deschiderea unui nou centru de sănătate pediatrică IUVOKIDS care să deservească județul Ilfov, unde nevoia este însemnată, iar resursele de recuperare pediatrică în acest moment sunt aproape inexistente. Valoarea acestui centru se ridică la peste 1milion de euro și va avea un termen de finalizare de 1-3 ani.

Pentru mai multe detalii puteți consulta site-ul oficial al Fundației la adresa https://www.sansalaviitor.com

6 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page