top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiIUVOKIDS

Psiholog Raluca Ionescu

Marti seara, a fost inaugurat un proiect de suflet, un proiect al unor parinti puternici care vor sa dovedesca ca se poate.

Din pespectiva de ambasador „ Sansa la viitor” am putut sa impartasesc din experienta mea de terapeut care lucreaza cu copii, adolescenti si parintii. Sunt convinsa ca viitorul este al copiilor si motto-ul „ schimbam viitorul cu fiecare copil sanatos in parte” este unul cu care eu rezonez. Iar realizarea centrului IuvoKids reprezinta un pas important pentru o sociatate in care copiii sunt prioritatea principala.

Cred in puterea si curajul parintilor care stau alaturi de copilul lor aflat in suferinta. Iar ei au nevoie de ajutor, de o echipa care sa-i sustina si care sa le ofere armele cu care sa lupte.

„Si eroii au nevoie de ajutor”, iar Fundatia Sansa la Viitor isi propune sa ofere solutii, o echipa de specialisti si sansa la recuperare medicala.

Imi doresc sa ma implic in acest proiect atat din punct de vedere profesional, dar si emotional. Stiu ca relatiile emotionale sanatoase sunt foarte importante atat pentru familie cat si pentru dezvoltarea globala a copilului...pentru ca asa cum a spus un copil „ ma vad prin ochii tai”!

Cred in reusita acestui vis si cred ca impreuna putem sa sa ajutam copiii sa se integreze intr-o societate cat mai adaptata nevoilor lor.

67 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page