top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiIUVOKIDS

Cum functioneaza kinetoterapia

In majoritatea cazurilor, pacientul ajunge in centrul nostru prezentand o recomandarea a unui medic, copilul fiind diagnosticat cu o anumita patologie, insa sedintele de kinetoterapie nu incep inainte de o evaluare medicala, in urma careia se realizaeaza planul terapeutic potrivit necesitatilor si afectiunii acestuia.


Sedintele de kinetoterapie dureaza in general 45-50 de minute si se desfasoara sub atenta monitorizare a terapeutului. Acesta inregistreaza in sistemul informatic medical progresele zilnice si adapteaza programul terapeutic de exercitii in functie de evolutia micului pacient.



Exercitiile terapeutice consta in efectuarea sistematica si planificata a miscarilor corpului, posturilor si activitatilor fizice, astfel incat micul pacientul sa beneficeze de toate resursele necesare pentru a corecta sau pentru a preveni deficientele fizice, imbunatati si restabili functionarea fizica in parametri optimi.


Primii pasi spre pentru o stare de bine se fac in Centrul de sanatate pediatrica Iuvokids alaturi de o echipa specializata in domeniul recuperarii medicale pediatrice prin kinetoterapie si terapiii complementare. #iuvokids


12 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page