WhatsApp Image 2022-06-29 at 10.34.02 AM (2).jpeg

CINE SUNTEM ?

   Noi suntem o echipa de tineri entuziasti. Nu suntem atât de tineri cât să ne permitem sa nu fim pragmatici, dar suficient cat sa stim ca putem realiza lucruri marete cu rabdare și consecventa – de astazi  sarbatorim speranta într-o lume mai buna, într-o șansa la recuperare pentru copiii nostri.

   Am pus umarul la acest proiect pentru recuperearea medicala prin kineto-fizo-psiho terapie a  copiilor si adolscentilor,

   Clinica se desfasoara  pe suprafata de 800 mp inglobata in 4 nivele, complet utiliata cu aparatura de ultima generatie , cabinete concepute ca cei mici sa simta „ca acasa ”-  amenajate in functie de preferintele fetitelor si de asemenea cabinete pentru baietei, eroii preferati   le vor fi alaturi pe duratata sedintelor. Si sub atenta grija a terapeutilor si a medicilor, impreuna sa crestem mari. Ne-am  concentrat  eforturile pentru dotarea acestei clinici și pentru a putea oferi acces neingradit la servicii  medicale si terapie menite sa schimbe destine.

 

"Cabinetele  destinate recuperarii prin  kinetoterapie si electroterapie  in numar de zece sunt  dotate cu aparatura moderna performanta .

   In cabinetele  de pediatrie si neurologie  veti fi intampinati de cadre medicale bine pregatite dispuse sa puna umarul la dezvolatea armonioasa a copilului dumneavoastra.

Psihologia pediatrica impreuna ramurile sale si logopedia isi desfasoara activitatea in doua cabinete . Aici, cu ajutorul psihologului clinician si a tehnicilor de abordare, copilul se va dezvălui pe sine îşi va arăta nevoile, dorinţele, si temerile.   ”