top of page
WhatsApp Image 2022-06-29 at 10.34.02 AM (2).jpeg

CINE SUNTEM ?

Noi suntem o echipa de tineri entuziasti. Nu suntem atat de tineri cat sa ne permitem sa nu fim pragmatici, dar suficient cat sa stim ca putem realiza lucruri marete cu rabdare si consecventa – de astazi sarbatorim speranta intr-o lume mai buna, intr-o sansa la recuperare pentru copiii nostri.
Am pus umarul la acest proiect pentru recuperarea medicala prin kineto-fizio-psiho terapie a  copiilor si adolescentilor.
Clinica se desfasoara pe o suprafata de 800mp inglobata in 4 nivele, complet utilata cu aparatura de ultima generatie, cabinete concepute ca cei mici sa se simta „ca acasa” - amenajate in functie de preferintele fetitelor si de asemenea cabinete pentru baietei, eroii preferati le vor fi alaturi pe durata sedintelor. Sub atenta grija a terapeutilor, impreuna crestem mari! 
Ne-am concentrat eforturile pentru dotarea acestei clinici si pentru a putea oferi acces neingradit la terapie, menite sa schimbe destine.
 
Cabinetele destinate recuperarii prin  kinetoterapie sunt  dotate cu aparatura moderna si performanta.
Psihologia pediatrica, impreuna cu ramurile sale, cat si logopedia isi desfasoara activitatea in doua cabinete. Aici, cu ajutorul psihologului clinician si a tehnicilor de abordare, copilul se va dezvalui pe sine, isi va arata nevoile, dorintele, cat si temerile.

bottom of page