top of page
WhatsApp Image 2022-06-29 at 10.34.02 AM (2).jpeg

ECHIPA NOASTRA

Centrul Iuvokids ofera servicii de recuperare medicala prin kinetoterapie, psihologie, logopedie precum si terapii complementare la cele mai inalte standarde, fiind coordonat de o echipa specializata in domeniul pediatric.

toma  copy.jpg

TOMA VASILESCU

Physiotherapist and Sport Performance

Kinetoterapia pediatrica, reprezinta o ramura a recuperarii medicale plina de incercari si reusite. Astfel din anul 2020 sunt mandru sa fiu membru al echipei Iuvokids. Toata experienta mea acumulata de-a lungul timpului are menirea sa ajute copiii cu probleme ortopedice, traumatologice si neurologice.

Fizioterapeut cu experienta de peste 13 ani in domeniul recuperarii medicale, in care a imbunatatit calitatea vietii si recuperarii pacientilor si sportivilor de performanta cu patologii complexe.

Experienta clinica acumulata in cadrul Institutului National de Recuperare, Medicina Fizica si Balneoclimatologie - Bucuresti, 

_DSC0388.jpg

DOGARU STEFANIA

Kinetoterapeut

Am absolvit studiile la Universitatea “Vasile Alecsandri” din Bacau, Facultatea de Stiinte ale Miscarii, Sportului si Sanatatii programul de studii de licenta Kinetoterapie si Motricitate Speciala, masterul terminandu-l la aceeasi facultate, programul de studii fiind Kinetoterapie in Educarea si Reeducarea Functionala.

_DSC0385.jpg

IOANA TEODOSIU

Kinetoterapeut

Am o experienta de 4 ani in lucrul cu copii si pot spune ca sunt indragostita de meseria mea.

Am ales kinetoterapia pediatrica pentru ca iubesc copii, si consider ca este cel mai frumos lucru din lume faptul ca pot ajuta copii cu probleme de sanatate si le pot pune un zambet pe chip.

121680223_1537505943103019_738084169258822640_n.jpeg

CIUGULIN ANDREEA 
Kinetoterapeut 

Absolventă a Facultății de Educație Fizică și Sport-Kinetoterapie și motricitate specială, Andreea are o experiență vastă în activitatea cu copiii, cu precădere în kinetoterapia pediatrică.
"Iubesc copii, pentru că atunci când lucrezi cu ei și reușești să le smulgi un zâmbet, cariera ta ca terapeut crește considerabil."

0e93af93-b445-4511-a4df-600d056d1788.jpg

DRAGUT LOREDANA
Kinetoterapeut

Absolventq a Facultatii de Medicina, specializarea Balneofiziokinetoterapie si recuperare în cadrul Universitatii Transilvania din Brașov, in prezent studiez programul de masterat Recuperare-Reeducare motrica si somato-functionala in cadrul Universitatii Nationale de Educatie Fizica si Sport Bucuresti. Sunt o persoana empatica, calma, perseverenta si iubesc copii, motiv pentru care sunt kinetoterapeut pediatric. 

Satisfactia muncii mele? este atunci cand micutii se recupereaza si pot avea o copilarie fericita!

154126a7-6f6a-47ba-afa3-c268d54648e0.jpg

MIAUTA BIANCA
Kinetoterapeut

Sunt absolventa a Facultatii de Medicina, specializarea Balneofiziokinetoterapie si recuperare  medicala din cadrul Universitatii Transilvania din Brasov. Ma consider o persoana vesela, calma, ambitioasa si ma simt implinita atunci cand ating rezultatele pe care mi le doresc si ii vad pe copii fericiti si sanatosi.

_DSC0395.jpg
_DSC0408.jpg
6c138ebc-afcc-4cf4-8bb4-5b9364c968ef.jpg

CORINA PETREA 

Kinetoterapeut

Sunt o persoana sociabila, ambitioasa si rabdatoarea.  Abilitatile de comunicare si relationare au conlucrat spre o perseverenta in a lucra cu copii , o calatorie de o mie de mile incepe cu un singur pas -insa acesti copii trebuie tinuti de mana.

_DSC0315.jpg

ELENA FLOREA
Psiholog clinician - Logoped

DIANA DROG

Receptie 

Sunt o persoana deschisa, ambițioasă si zâmbitoare. Imi place sa ajut oamenii, sa ii fac sa zâmbească și sa fie optimiști.

LUMINITA TABARAN 
Psiholog clinician - logoped

Psiholog clinician  Luminita Tabaran, masterand in consilierea, evaluarea si psihoterapia copilului cuplului si a familiei.  
Utilizeza tehnici si proceduri  personalizate pentru a dezvolta si consolida abilitati functionale, comportamentale si emotionale ale copiilor. 

9a156d0d-871b-484d-897e-870e049082f5_edited.jpg

TOADER OANA NICOLETA 
Psihoterapeut - Logoped 

Dorinta de cunoastere m-a facut sa imi dedic timpul mai multor specializari, a caror ducere la indeplinire a fost de 10 ani. Profesez de 7 ani ,din momentul  obtinerii primul atestat de libera practica, in specializarea psihologie clinica.  Deoarece, cele mai multe cereri de servicii psihologice au fost in domeniul logopediei (copiilor tipici si adultilor), psihoterapiei pentru copii si a atelierelor de dezvoltare personala, pot spune, ca acesta este domeniul principal de expertiza.

“Implicarea în diferite arii de activitate m-a condus către o abordare holistică a persoanei şi necesitatea dezvoltării unor planuri individualizate de intervenţie şi implementarea acestora conform nevoilor de dezvoltare. Consider că atitudinea empatică, autenticitatea, receptivitatea faţa de beneficiari şi perseverenţa sunt atribute pe care le îmbin în relaţia terapeutică.”

bottom of page