ECHIPA NOASTRA

TOMA VASILESCU

Physiotherapist and Sport Performance

Kinetoterapia pediatrica, reprezinta o ramura a recuperarii medicale plina de incercari si reusite. Astfel din anul 2020 sunt mandru sa fiu membru al echipei Iuvokids. Toata experienta mea acumulata de-a lungul timpului are menirea sa ajute copiii cu probleme ortopedice, traumatologice si neurologice.

Fizioterapeut cu experienta de peste 13 ani in domeniul recuperarii medicale, in care a imbunatatit calitatea vietii si recuperarii pacientilor si sportivilor de performanta cu patologii complexe.

Experienta clinica acumulata in cadrul Institutului National de Recuperare, Medicina Fizica si Balneoclimatologie - Bucuresti, 

_DSC0388.jpg

DOGARU STEFANIA

Kinetoterapeut

Am absolvit studiile la Universitatea “Vasile Alecsandri” din Bacau, Facultatea de Stiinte ale Miscarii, Sportului si Sanatatii programul de studii de licenta Kinetoterapie si Motricitate Speciala, masterul terminandu-l la aceeasi facultate, programul de studii fiind Kinetoterapie in Educarea si Reeducarea Functionala.

_DSC0385.jpg

IOANA TEODOSIU

Kinetoterapeut

Am o experienta de 4 ani in lucrul cu copii si pot spune ca sunt indragostita de meseria mea.

Am ales kinetoterapia pediatrica pentru ca iubesc copii, si consider ca este cel mai frumos lucru din lume faptul ca pot ajuta copii cu probleme de sanatate si le pot pune un zambet pe chip.

_DSC0378.jpg

AMALIA PIRSCOVEANU

Kinetoterapeut

Am inceput prin a face voluntariat inca din primul an de facultate. Am lucrat cu copii cu sindromul down, copii de la care am invatat ca nu iti trebuie neaparat un motiv sa zambesti, ci doar sa o faci, in momentul in care am luat contact cu acesti copii, a fost pentru prima data cand mi-am dat seama ca asta imi doresc sa fac.

_DSC0398.jpg

CRISTINA DUMITRESCU

Kinetoterapeut

Kinetoterapeut cu o experienta de 8 ani , atat cu adultii cat si cu copii.

Absolventa a Facultatii de Kinetoterapie in cadrul U.N.E.F.S promotia 2008 – 2011 si masteranda in cadrul aceleiasi Universitati promotia 2011 – 2013.

Am inceput activitatea inca din timpul facultatii facand voluntariat, am invatat sa lucrez cu copii, cu diferse afectiuni, ce pot fi recuperate prin kietoterapie.

Sunt o persoana calma, sociabila, flexibila si rezistenta la efort.

Scopul meu este atins atunci cand pacientii, au rezultate pozitive.

_DSC0395.jpg

CORINA PETREA 

Kinetoterapeut

Sunt o persoana sociabila, ambitioasa si rabdatoarea.  Abilitatile de comunicare si relationare au conlucrat spre o perseverenta in a lucra cu copii , o calatorie de o mie de mile incepe cu un singur pas -insa acesti copii trebuie tinuti de mana.

_DSC0408.jpg

DIANA DROG

Receptie 

Sunt o persoana deschisa, ambițioasă si zâmbitoare. Imi place sa ajut oamenii, sa ii fac sa zâmbească și sa fie optimiști.

_DSC0387.jpg

IRINA SURDU

Kinetoterapeut

La locul de munca dau dovada de profesionalism aplicand toate cunostintele asimilate de-a lungul timpului profesiei mele si a studiilor, experientei. Sunt absolventa a Scolii Postliceala Sanitara Fundeni, asistent BFKT.

_DSC0339.jpg

SARA AL-KABBANI

Psiholog clinician

Psiholog Sara Al-Kabbani, masterand in psihologie clinica cu drept de libera practica, specializat in terapie ocupationala in lucrul cu copiii atipici.A creat cursuri si workshop-uri interactive pentru adulti bazate pe identificarea problemelor de comunicare ce apar in relatia parinte-copil.
Utilizeza tehnici si proceduri ABA personalizate pentru a dezvolta si consolida abilitati functionale, comportamentale si emotionale ale copiilor speciali

ELENA FLOREA

Psiholog clinician - Logoped

Dorinta de cunoastere m-a facut sa imi dedic timpul mai multor specializari, a caror ducere la indeplinire a fost de 10 ani. Profesez de 7 ani ,din momentul  obtinerii primul atestat de libera practica, in specializarea psihologie clinica.  Deoarece, cele mai multe cereri de servicii psihologice au fost in domeniul logopediei (copiilor tipici si adultilor), psihoterapiei pentru copii si a atelierelor de dezvoltare personala, pot spune, ca acesta este domeniul principal de expertiza.