top of page

IUVO IV BOOST

Centrul de Recuperare Pediatrica Iuvokids vine in atentia si grija adultilor cu cea mai noua forma terapeutica intravenoasa Iuvo IV BOOST.

Principalul nostru obiectiv este ca prin intermediul Iuvo IV BOOST sa iti oferim cea mai inovatoare si eficienta terapie pentru mentinerea si imbunatatirea starii de sanatate, astfel incat sa devii cea mai buna si mai sanatoasa versiune a ta. 

Beneficiile aduse organismului de aceasta terapie sunt multiple, iar echipa noastra de specialistiiti sta la dispozitie pentru a-ti oferi informatii detaliate si pentru a te ajuta sa te bucuri de efectele pozitive ale terapiei intravenoase Iuvo IV BOOST.

TERAPIE INTRAVENOASA

In ultimii ani, terapiile intravenoase, cunoscute si sub denumirea de IV Therapies, au devenit tot mai populare in intreaga comunitate medicala, datorita beneficiilor semnificative pe care le ofera in ceea ce priveste sanatatea si frumusetea. 

 

Efectele terapiilor intravenoase variaza in functie de tipurile de vitamine utilizate si pot fi observate intr-un timp foarte scurt, oferind numeroase beneficii organismului:

• Sprijinirea imunitatii - stimuleaza mecanismele de aparare ale organismului, ajutand la combaterea racelilor, virozelor si alergiilor, mai ales in sezoanele reci. 

• Detoxifierea organismului - aportul de antioxidanti contribuie la eliminarea toxinelor si la detoxifierea completa gb a organismului. 

• Imbunatatirea functiilor cognitive - complexul de vitamine B si minerale sustin buna functionare a sistemului cognitiv pe termen lung. 

• Redarea energiei si vitalitatii - ofera un impuls de energie, chiar si in perioadele aglomerate si stresante. 

• Asigurarea aportului adecvat de nutrienti - previn dezechilibrele si carentele nutritionale care pot aparea din cauza unei diete necorespunzatoare sau a unui stil de viata dezordonat. 

• Stimularea productiei de colagen si efect anti-aging - contribuie la regenerarea celulara si la mentinerea sanatatii pielii si a tesuturilor. 

• Imbunatatirea calitatii somnului: complexul de vitamine B, magneziul si seleniul ajuta organismul sa se relaxeze, imbunatatind astfel calitatea somnului. 

 

Pentru a te sprijini in echilibrarea nivelului de vitamine si nutrienti din organism, am creat o serie de retete personalizate si adaptate necesitatilor tale.

IUVO ENERGY

450lei\sedinta

Iuvo ENERGY BOOST reprezinta solutia rapida si eficienta in recapatarea energiei si vitalitatii intr-un mod sigur si eficace, fara a mai fi nevoit sa depinzi de substante stimulante.

Read More
11_edited.png

IUVO DETOX

450lei/sedinta

Iuvo DETOX BOOST ajuta la eliminarea substantelor toxice din organism, cat si la imbunatatirea starii de sanatate si mentinerea unui stil de viata echilibrat.

Read More
33_edited.png

IUVO BEAUTY

450lei/sedinta

Iuvo BEAUTY BOOST contribuie la imbunatatirea texturii si calitatii pielii, astfel incat aceasta sa straluceasca si sa se simta sanatoasa.

Read More
55_edited.png

IUVO IMMUNITY

450lei\sedinta

Iuvo IMMUNITY BOOST ofera suport pentru o recuperare mai rapida in caz de boala, cat si pentru mentinerea unui sistem imunitar puternic.

Read More
22_edited.png

IUVO HANGOVER

550lei/sedinta

Iuvo HANGOVER BOOST ajuta la rehidratarea organismului, eliminarea toxinelor si refacerea rezervelor de substante nutritive, care s-au pierdut in urma consumului de alcool.

Read More
44_edited.png

IUVO ALL

700lei/sedinta

Iuvo ALL BOOST este solutia completa care vine in ajutorul tau in momentele cand ai nevoie sa fii in cea mai buna forma pentru a face fata cu brio provocarilor vietii cotidiene.

Read More
88_edited.png

Programeaza-te acum pentru o sedinta de terapie intravenoasa adaptata nevoilor tale specifice, completand formularul alaturat sau la numarul de telefon: 0720530002

​*Pentru orice alte informatii legate de compozitia si administrarea tratamentului iti recomandam sa consulti specialistul nostru Iuvo IV BOOST. Acesta iti va oferi o explicatie detaliata despre fiecare substanta folosita in cadrul tratamentului si rolul specific al acesteia in beneficiile terapiei.

MULTUMIM,

bottom of page