top of page
WhatsApp Image 2022-06-29 at 10.34.02 AM (6).jpeg

CE SI CUM FACEM ?

Aici, fiecare pacient beneficiaza de evaluare si sedinte terapeutice personalizate!

 

Ce facem?

 

Suntem aici sa oferim suport psiho-neuromotor pentru o buna crestere si dezvoltare, prin evaluari si tratamente personalizate, efectuate de personalul nostru terapeutic dedicat.

Spatiul destinat sedintelor este special armonizat pentru a deservi activitatilor terapeutice desfasurate, astfel incat micii pacienti se vor bucura de fiecare sedinta in parte.

Toti cei care ne-au trecut pragul – pana acum, peste 1000 de pacienti - au obtinut rezultate remarcabile datorita atentiei si profesionalismului cu care au fost tratati.

 

Cum facem?

 

Oferim solutii concrete si abordari conventionale, demonstram ca terapia aplicata in cadrul centrului si motivarea adusa celor mici ii va insoti mereu de la „eu nu pot” la „eu stiu ca pot!”

 

Tratam afectiuni de ordin neuromotor (ortopedic sau neurologic), psihologic si de limbaj, in randul copiilor cu varste intre 0 si 18 ani.

Copiii incadrati cu grad de handicap sunt primiti cu bratele deschise in centrul Iuvokids. Misiunea noastra este de a acorda o sansa cazurilor complexe si declarate "irecuperabile".

 

Fara discriminare si fara compromis, cu respect si rabdare, pentru viitorul nostru comun – copiii.

bottom of page