top of page
Green Slime

TERAPIE CU IMUNOGLOBULINA Y

   Gama de produse IMUNOINSTANT recomandate pentru pacienti umani, adulţi şi copii, pentru administrare pe cale generala sau locala, conditionate sub forma de granule din ou integral, spray, creme, geluri, unguente, comprimate, suspensii si sampon. Toate aceste produse contin imunoglobuline( IgY ) monovalent, sau polivalente, cu activitate specifica fata de 1-32 antigene specifice.

   Sunt produse preparate din oul Hiperimun PC2 cu un continut ridicat de componente imunologic active, in special IgY-monospecific sau IgY-polispecific anti:

 

 

1. Staphylococcus aureus

2. Staphylococcus epidermidis

3. Streptococcus mutans

4. Streptococcus grup B

5. Streptococcus pneumoniae

6. Helicobacter pylori

7. Clostridium difficile

8. Acinetobacter baumannii

9. Enterococcus faecalis

10. Candida krusei

11. Candida albicans

12. Candida parapsilosis

13. Candida glabrata

14. Candida tropicalis

15. Pseudomonas aeruginosa

16. Klebsiella pneumoniae

17. Escherichia coli

18. Salmonella enteritidis

19. Salmonella typhimurium

20. Salmonella spp.

21. Citrobacter spp.

22. Fusobacterium nucleatum

23. Proteus spp.

24. Borelia spp.

25. Rotavirus

26. HPV, 9 tulpini

27. Virusul varicelo-zosterian

28.  Virusul Herpes tip I

 

Actioneaza specific impotriva unor infectii cauzate de microorganisme rezistente la antibiotice, ajutand la stimularea raspunsului sistemului imunitar și la mentinerea starii de bine a intregului organism


Din cauza utilizarii excesive și incorecte a antibioticelor in patogenia umana, numarul microorganismelor rezistente la aceste medicamente a crescut alarmant. Astfel, s-a nascut necesitatea dezvoltarii unei metodologii alternative de tratare a infectiilor cauzate de aceste microorganisme.
Imunoglobulinele specifice din gama de produse Imunoinstant pot fi utilizate ca adjuvant in tratarea specifica a infectiilor bacteriene și virale, inclusive a tulpinilor microbiene ce prezinta rezistenta la antibiotice.

Aceste produse naturale se adreseaza tuturor categoriilor de varsta, exceptand persoanele cu potential alergic la proteinele din ou. Produsele pot fi folosite de persoanele de toate varstele (copii, adulti, geriatrici), în general cu un sistem imun slabit (diabet, boli cronice etc.), mai ales in cazul expunerii la o situatie provocatoare, data de infectii, cu unul din agentii patogeni fata de care în oul hiperimun, exista imunoglobuline Y specifice.
 

bottom of page